Home Odmor 2009 Blogojavljenje3
Blogojavljenje3
Petak, 07 Kolovoz 2009 02:07

Cesta mi je dosadila taman na vrijeme. Dovezoh se do Pule i tu bacam sidro. Možda mi je dosadilo jer sam od Zadra do Rijeke vozio autocestama A1/A6, a ja baš i nisam ljubitelj dosadne i jednolične vožnje.

cesta

cesta

skodilakSrećom pa moj zelenko ima tu svoju dugačku petu brzinu. Taj Škodilak je valjda jedini auto na svijetu koji može držati stalnu, putnu brzinu svega 10 km/h manju od maksimalne. Iako - refleksno sam nagazio kočnicu i smanjio za 20 kad sam blizu Gospića vidio na suprotnoj strani auto koji je probio vanjsku zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov. :(

I tako... Stiglo se u Pulu u predvečerje, sad slijedi pasivniji odmor. Smješten kod krajnje neljubazne domaćice ("inače turistima peglam jastučnice, al tebe znam pa ne moram" Laughing ) koja mi ne želi uzeti novac za smještaj.Al je barem dobro društvo, pa joj sve opraštam. InnocentLaughingkrevet

Dakle, evo me u krevetu. Koji je kao stvoren za svezati nekog onim roza lisicama iz veselih filmova. No, kako nemam koga vezati, odoh zaronit u carstvo snova.

Umoran sam kao pas. 

Komentari (1)add
...
autor komentara: midori , Kolovoz 07, 2009
nedvano je na autocesti pokraj mene projurio crni brzi mercedes koji je vozio preko 200. 50 metara ispred nas je auto ležao na krovu, a crni brzi mercedes je spustio gas i do Zadra vozio 120 :)
(sad sam u zagrebu do 2 kad krećem za rab :) nemam novaca za sms :D)
Napišite komentar
manji | veći

busy

Gdje ste?

Ovo je samostalan blog nekadašnjeg blog.hr člana, većim dijelom tek osobna piskaranja, a djelomično i PC i ICT svaštara pisana svima razumljivim jezikom. 

1971blog

Moj-Oglasnik.Com.hr

Pošalji mi poruku

Email:
Naslov:
Poruka:
Anti spam - upiši brojkom TRIDESET TRI u kućicu ispod