| Blogojavljenje3 |
| Petak, 07 Kolovoz 2009 02:07 |
|
Cesta mi je dosadila taman na vrijeme. Dovezoh se do Pule i tu bacam sidro. Možda mi je dosadilo jer sam od Zadra do Rijeke vozio autocestama A1/A6, a ja baš i nisam ljubitelj dosadne i jednolične vožnje.
![]() Srećom pa moj zelenko ima tu svoju dugačku petu brzinu. Taj Škodilak je valjda jedini auto na svijetu koji može držati stalnu, putnu brzinu svega 10 km/h manju od maksimalne. Iako - refleksno sam nagazio kočnicu i smanjio za 20 kad sam blizu Gospića vidio na suprotnoj strani auto koji je probio vanjsku zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov. :(I tako... Stiglo se u Pulu u predvečerje, sad slijedi pasivniji odmor. Smješten kod krajnje neljubazne domaćice ("inače turistima peglam jastučnice, al tebe znam pa ne moram" Dakle, evo me u krevetu. Koji je kao stvoren za svezati nekog onim roza lisicama iz veselih filmova. No, kako nemam koga vezati, odoh zaronit u carstvo snova. Umoran sam kao pas.
Pogleda: 430 Komentari
(1)
|

Srećom pa moj zelenko ima tu svoju dugačku petu brzinu. Taj Škodilak je valjda jedini auto na svijetu koji može držati stalnu, putnu brzinu svega 10 km/h manju od maksimalne. Iako - refleksno sam nagazio kočnicu i smanjio za 20 kad sam blizu Gospića vidio na suprotnoj strani auto koji je probio vanjsku zaštitnu ogradu i prevrnuo se na krov. :(
) koja mi ne želi uzeti novac za smještaj.Al je barem dobro društvo, pa joj sve opraštam. 

(sad sam u zagrebu do 2 kad krećem za rab :) nemam novaca za sms :D)