Home Odmor 2009 Blogojavljenje2
Blogojavljenje2
Četvrtak, 06 Kolovoz 2009 02:16

Pujanke

Pogled s balkona na Pujankama danas je ostao iza mene. Na žalost, ne bez problema. Momak je ipak ljubomoran. A ja znam da nema razloga, gledao sam i slušao tu curu koja je baš skroz i jako njegova. 

Valjda je to neki strah. Strah od gubitka... Nadam se da će se sve to riješiti, glupo bi bilo da strah sjebe vezu dvoje jako ispravnih ljudi. 

Moj nomadski odmor se nastavlja. Večeras sam već bio u Zadru. Uspio naći prenoćište za jednu noć. A onda smo malo ljudikali ja i Missillusion, udobno zavaljeni uz dvije pive ispred sebe... Nekoliko sati.

Ispravih grešku od prošle godine, ovaj put vidjeh i Pozdrav suncu i poslušah famozne orgulje... A orgulje me baciše u sevdah.

Sve je ipak prošlo bez ekscesa, ja i Miss smo zreli i pametni ljudi. Laughing

Tek kad sam došao u sobu sjetih se da sam gladan i da nemam ništa čime bih to riješio. Bravo, majstore. 

Sutra ujutro... Rijeka. Malo posla.

I navečer - Pula, tu nomadski dio završava.

Komentari (6)add
...
autor komentara: Missillusion , Kolovoz 06, 2009
a, svidile ti se orgulje :))). lipa večer bila:). laku noć:)
...
autor komentara: 1971 , Kolovoz 06, 2009
Laku noć. :)
...
autor komentara: midori , Kolovoz 06, 2009
nadam se da ćeš i dalje uživati :)
...
autor komentara: 1971 , Kolovoz 07, 2009
Hm... ne znam. Bumo vidli. :))
...
autor komentara: kiki , Kolovoz 24, 2009
mogli smo se sresti...
...
autor komentara: 1971 , Kolovoz 25, 2009
Možda. Gledam fotke drugih na fejzbuku, vidim da su mnogi bili na istim mjestima, vjerojatno u drugo vrijeme. :))
Napišite komentar
manji | veći

busy

Gdje ste?

Ovo je samostalan blog nekadašnjeg blog.hr člana, većim dijelom tek osobna piskaranja, a djelomično i PC i ICT svaštara pisana svima razumljivim jezikom. 

1971blog

Moj-Oglasnik.Com.hr

Pošalji mi poruku

Email:
Naslov:
Poruka:
Anti spam - upiši brojkom TRIDESET TRI u kućicu ispod